Bekijk het overzicht

Flanders Classics en Bioracer lanceren nieuwe kledinglijn

19 January 2019

Flanders Classics en Bioracer slaan de handen in elkaar. Ze brengen één algemene Flanders Classics outfit op de markt met daarbovenop zes unieke designs. Elk van die unieke designs verwijst naar één van de zes Flanders Classics voorjaarskoersen. De nieuwe kledinglijn kan je vanaf nu kopen in de webshop.

Voor de overkoepelende Flanders Classics tenue werd gekozen voor een donkerkleurige outfit, die strak en modern is. Er wordt een volledige look uitgewerkt met Bioracer materialen, inclusief accessoires: petje, kousen en handschoenen. Op de linkerborst en op de rug zal Bioracer de zes symbolen drukken die elk verwijzen naar een van de zes iconische voorjaarsklassiekers in de portefeuille van Flanders Classics.

Elke wedstrijd kreeg de voorbije jaren zijn eigen kleur toegewezen, waarmee Flanders Classics alle koersen onder dezelfde koepel een eigen identiteit geeft. De zes unieke uitgaves zijn ook overwegend grijs/zwart, maar krijgen een vleugje van die specifieke wedstrijdkleur op de linker schouder. Op de linker bovenarm en linker borst staat het symbool van de wedstrijd die de outfit weerspiegelt. Op de rug zijn alle zes de Flanders Classics symbolen terug te vinden.

Bij iedere outfit is het mogelijk om de Flanders Classics accessoires te bestellen (petje, handschoenen en kousen in donkere kleur). Alleen voor de Ronde van Vlaanderen outfit werkten Flanders Classics en Bioracer een volledige aparte lijn uit met extra gele accenten in de accessoires.

Een nieuwe Flanders Classics outfit kopen? Dat kan hier.

Prijzen variëren van 49 euro voor een trui met korte mouwen tot 69 euro voor een korte broek.

 

Gerelateerd nieuws