Bekijk het overzicht

Nieuw partnership tussen La Passione en Flanders Classics

11 February 2021

Vanaf het voorjaar van 2021 slaan La Passione en Flanders Classics de handen in elkaar. In het kader van het nieuwe partnership tussen het Italiaanse merk en Flanders Classics, komt er een exclusieve Ronde van Vlaanderen collectie van La Passione op de markt.   

Het Italiaanse La Passione staat bekend voor kwalitatieve wielerkledij, een partner en merk met wie Flanders Classics met plezier in zee gaat. “Uiteraard zijn we bij Flanders Classics erg blij met deze nieuwe samenwerking”, zegt Tomas Van Den Spiegel, CEO van Flanders Classics. “La Passione zal zonder twijfel een geweldige match vormen met onze voorjaarsklassiekers. We zijn daarnaast ook erg dankbaar dat een merk als La Passione zelfs in deze moeilijke tijden niet bang is om te investeren in de sport waar we allemaal van houden. We kijken er dan ook erg naar uit samen te werken.” 

Hetzelfde enthousiasme weerklinkt ook vanuit Italië. “De klassiekers in het noorden kan je speciaal, of bijna magisch, noemen”, zegt Giuliano Ragazzi, CEO & oprichter van La Passione. “Ik spreek als fan en niet als ondernemer als ik zeg dat dit partnership een droom is die werkelijkheid wordt. Van het wielrennen houden betekent ook dat je de cultuur, de geschiedenis van de sport en de mix van onvergetelijke momenten en iconische plaatsen die de sport uniek maken, mee ondersteunt. Voor ons is de sfeer in Vlaanderen onbetaalbaar erfgoed van de wielersport, dat haast als een schat bewaard moet blijven. Flanders Classics is een moderne organisatie die z’n tijd ver vooruit is, die wedstrijden verenigt onder één merk en die ervoor zorgt dat elke wedstrijd omwille van z’n eigen karakter in de kijker gezet wordt. Flanders Classics heeft een identiteit en verhaal gecreëerd rond De Ronde en heeft met z’n wedstrijden van februari tot april een haast legendarische periode, waar jaarlijks naar uitgekeken wordt,  uitgebouwd.” 

Ronde van Vlaanderen collectie 

Het nieuwe partnership zal vanaf het voorjaar van 2021 te zien zijn in een exclusieve Ronde van Vlaanderen collectie. De grafische uitwerkingen en het design weerspiegelen de sensaties die je voelt wanneer je over kasseien rijdt. “De link tussen de Vlaamse klassiekers en ons merk zit in de wens om het prestige van de wedstrijden op een moderne manier verder uit te bouwen,” vult Giuliano Ragazzi aan, “geïnspireerd door de eenvoudige en elegante stijl die onze collecties altijd heeft onderscheiden. Het is onze bedoeling om via onze producten bepaalde emoties over te brengen.” 

Gerelateerd nieuws