Bekijk het overzicht

Onze wintercamp challenge neemt je mee naar Cap Formentor op Mallorca

1 February 2021

De profrenners bereiden zich naar jaarlijkse gewoonte in het zonnige zuiden voor op het nieuwe seizoen. En dat is exact wat wij van 5 tot en met 14 februari tijdens onze tweede challenge van de Proximus Cycling eSeries ook gaan doen! Je reist virtueel naar Mallorca waar een stevige wintertraining van in totaal 22,4 km met de beklimming van Cap Formentor wacht. Wie binnen de 10-daagse looptijd van de challenge minstens 2x Cap Formentor bedwongen heeft, heeft onze tweede challenge voltooid. Maak je dus op een winterstage vanuit je eigen fiets- of paincave en geniet van het virtuele uitzicht aan de bekende vuurtoren op de top. En dat hoeft niet zomaar, want er valt weer wat te winnen!  

 

Hoe gaat het in z’n werk? 

  1. Ga naar het Proximus Cycling eSeries platform.  

  1. Klik op #2 Winter Camp Challenge en schrijf je in. Neem je voor de eerste keer deel aan één van onze challenges? Vergeet je dan niet eerst te registreren. 

  1. Open de RGT app, klik bij ‘My Events’ de challenge aan en je komt automatisch in de virtuele fietsomgeving van RGT terecht. Opgelet, als je voor het eerst in RGT zal fietsen, moet je op Proximus Cycling eSeries bij ‘jouw profiel – games’ wel nog de koppeling maken op basis van je e-mailadres.  

  1. Je vertrekt vanop het strand voor een uitdagende rit. Succes! 
     

‘I’m in!’ 
 

Prijzenpot 

In onze tweede challenge is het niet je tijd die telt, maar wel aantal keer je Cap Formentor, en dus de volledige 22,4 km, bedwingt. Je mag je totaal aantal trainingen spreiden tussen 5 en 14 februari, het systeem telt aan het eind alles voor je op. Dit keer zijn er Earpods te winnen voor de man en vrouw die op 14 februari helemaal bovenaan in het klassement het meeste aantal beklimmingen van Cap Formentor achter zijn en haar naam heeft staan.   

Daarnaast vallen ook de eerste 300 deelnemers die de challenge voltooien, en dus twee keer Cap Formentor bedwongen hebben, in de prijzen. Zij winnen een bon ter waarde van 10 euro om te spenderen in de Proximus shop.   

Het enige dat jij nu nog moet doen is je inschrijven en vanuit je kot op winterstage vertrekken.  

Veel plezier!  

Flanders Classics 

Gerelateerd nieuws