Bekijk het overzicht

Rijd de finale van Omloop Het Nieuwsblad op je hometrainer!

20 February 2020

Dankzij de nieuwe virtuele competitie Flanders Classics by Bkool kan je de finale van Omloop Het Nieuwsblad zelf rijden, wanneer je maar wil en van thuis uit.

Flanders Classics en Bkool Cycling lanceren een nieuwe virtuele competitie, Flanders Classics by Bkool, waardoor je zelf de finale van onze voorjaarsklassiekers kan fietsen: Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, Ronde van Vlaanderen, Scheldeprijs en De Brabantse Pijl.

Beginnen doen we op 20 februari met Omloop Het Nieuwsblad! Zin om deel te nemen? Met een smart rollentrainer en een Bkool Premium abonnement (1 maand gratis) ben je er helemaal klaar voor! Rijd van thuis uit mee over de Muur van Geraardsbergen en Bosberg en probeer zo hoog mogelijk te eindigen in de ranking. Je kan tot en met 27 februari deelnemen.

In Flanders Classics by Bkool zal je koersen tegen renners uit meer dan 20 landen. Er is een aparte ranking voor mannen en vrouwen. De top vijf bij de mannen en vrouwen krijgen een officieel wielertruitje van Flanders Classics. Haal je de finish van de zes wedstrijden? Dan ontvang je een virtueel truitje in het Bkool Cycling-platform.

Mis de start niet en beleef de magie van de Vlaamse klassiekers!

Klik hier voor meer info

Gerelateerd nieuws