Bekijk het overzicht

Rijd zelf de finale van onze voorjaarsklassiekers op je hometrainer!

13 February 2020

Dankzij de nieuwe virtuele competitie Flanders Classics by Bkool kan je de zes voorjaarskoersen van Flanders Classics zelf rijden, wanneer je maar wil en van thuis uit.

Flanders Classics en Bkool Cycling lanceren een nieuwe virtuele competitie, Flanders Classics by Bkool, waardoor je zelf de finale van onze voorjaarsklassiekers kan fietsen: Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, Ronde van Vlaanderen, Scheldeprijs en De Brabantse Pijl.

De opeenvolging van beklimmingen in de Ronde van Vlaanderen, het mythische duo Muur van Geraardsbergen-Bosberg in Omloop Het Nieuwsblad of de steile Kemmelberg in Gent-Wevelgem...  Dankzij Flanders Classics by Bkool kan je in een virtuele 3D-omgeving de Flandrien in jezelf naar boven halen!

Zin om deel te nemen? Met een smart rollentrainer en een Bkool Premium abonnement (1 maand gratis) ben je er helemaal klaar voor! Jouw klassieke voorjaar start op 20 februari. De virtuele competitie loopt tot 14 april.

In Flanders Classics by Bkool zal je koersen tegen renners uit meer dan 20 landen. Er is een aparte ranking voor mannen en vrouwen. De top vijf bij de mannen en vrouwen krijgen een officieel wielertruitje van Flanders Classics. Haal je de finish van de zes wedstrijden? Dan ontvang je een virtueel truitje in het Bkool Cycling-platform.

Mis de start niet en beleef de magie van de Vlaamse klassiekers! Afspraak op 20 februari!

 

Klik hier voor meer info

Gerelateerd nieuws