Bekijk het overzicht

Topsponsors KBC en Proximus verlengen samenwerking 

4 February 2020

Zowel KBC als Proximus zijn al jarenlang een vaste partner van Flanders Classics en die samenwerking werd nu opnieuw verlengd. Daardoor zullen beide partners ook de komende drie jaar topsponsors van Flanders Classics en z’n zes voorjaarsklassiekers zijn.

Flanders Classics wil hen graag bedanken voor het vertrouwen. “Jarenlang al kunnen we rekenen op de steun van KBC en Proximus als onze topsponsers”, zegt Tomas Van Den Spiegel, CEO van Flanders Classics. “Deze verlenging is een bevestiging van onze positieve samenwerking en we willen zowel Proximus als KBC dan ook graag bedanken voor hun steun.  Het sportlandschap evolueert momenteel op vele vlakken erg snel en we kijken er dan ook naar uit om de komende jaren onze wedstrijden samen verder uit te bouwen."
 
Niet alleen Flanders Classics is trots de verlengde samenwerking te mogen aankondigen, ook beide partners kijken uit naar de volgende drie jaar. “Het is met de volste overtuiging dat we ook de volgende drie seizoenen hoofdsponsor blijven van Flanders Classics”, bevestigt Stijn Willockx, Head of Sponsoring & Events bij Proximus. “Proximus is erg trots op de koers en wil blijven inzetten op het wielrennen om voor een unieke beleving te zorgen bij de vele fans. Concreet brengen we nog meer content rond wielrennen op ons Pickx-platform, met bijzondere aandacht voor vrouwen- en jeugdwedstrijden, en zetten we tijdens de Ronde van Vlaanderen een eigen fanzone voor Proximus-klanten op poten.”
 
“We evalueren ook hoe we onze technologische oplossingen – denk maar aan onze performante mobiele netwerken of onze specifieke dienstverlening op het vlak van crowd management – nog meer ten dienste kunnen stellen van de noden in de wielerwereld”, vertelt Stijn Willockx. “Ten slotte is er ook de organisatie van de Proximus Cycling Challenge, waarmee we wieleramateurs de mogelijkheid bieden hun passie te beleven op de meest uiteenlopende parcoursen.”

Ook Patrick Kindt, Directeur Communicatie bij KBC, is enthousiast: “Ik ben fier dat we ons trouwe partnership met Flanders Classics opnieuw kunnen verlengen. De passie voor het wielrennen op de Vlaamse en Brusselse wegen past immers volledig in het DNA van KBC.”

Wij kijken alvast enthousiast uit naar het nieuwe seizoen!

 

(c) Photonews

Gerelateerd nieuws